HTML

Kommentálj te is!

Olvasgatom a blogokat, a kommenteket, és ami érdekeset találok, azt megosztom veletek.

Ars poetica

2008.02.15. 16:27 dapol

in: http://autozz.blog.hu/2008/02/15/matol_gyoker_leszek

bereg 2008.02.15. 14:21:18

"Mától gyökér leszek": ez aztán a tipikus magyar hozzáállás. A közúton bosszuljuk meg vélt és valós sérelmeinket, akadályozunk valakit, akit el is engedhetnénk, csak mert hasonlít másvalakire, aki gyökér volt velünk. A gyökérség újabb gyökérségeket szül, így alakul ki a csodás magyar közlekedési kultúra.

Miért viselkedsz piti módon, miért nem tudsz nagyvonalú lenni? Hangosan berreg egy motoros, magadban elkönyveled, hogy tahó, és elengeded, hogy berregjen máshol. Nem olyan nehéz...

Mondok egy példát: nyári estén motorral hajtanék ki a hajógyári szigetről, fél kilométeres álló kocsisor. Egy taxis szándékosan úgy áll be, hogy ne tudjak elmenni. Mit teszek ott és akkor? SEMMIT! Legközelebb a dugóban beengedek magam elé egy taxist, aki ezt intéssel megköszöni.

Szólj hozzá!

Címkék: motor autó gyökér bereg van értelme

A bejegyzés trackback címe:

https://beszoltal.blog.hu/api/trackback/id/tr44340588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása